Promusa sorteja 118 pisos de lloguer protegit a Vullpalleres


  • Comparteix:

L'empresa municipal d'habitatge Promusa ha sortejat 118 habitatges de lloguer per a joves i lloguer general al barri de Vullpalleres. Els pisos, ubicats a l'Avinguda de la Clota i el carrer Benet Cortada, estaran finalitzats a finals d'any. Promusa sortejarà noves promocions de lloguer protegit a la tardor.

Prop de 400 persones han assistit al sorteig davant notari, que s'ha realitzat aquest dimarts al Teatre-Auditori. La promoció de lloguer per a joves inclou 54 habitatges d'una i dues habitacions a l'Avinguda de la Clota. Al carrer Benet Cortada, en canvi, s'hi faran 64 pisos de dues o tres habitacions, en règim de lloguer general.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i vicepresident de Promusa, Toni Ramon, justifica l'aposta de l'equip de govern pel lloguer protegit.

Toni Ramon

El lloguer és la millor fórmula, perquè permet oferir habitatges a un preu molt assequible i perquè permet la rotació.


Les dues promocions que s'han sortejat aquest dimarts, al barri de Vullpalleres, estan força avançades. La previsió és poder lliurar els pisos a finals d'any, com explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Les dues promocions estan força avançades. La de joves ja té les façanes i falten els interiors. A finals d'any les podrem entregar.


Promusa preveu sortejar noves promocions de lloguer a l'octubre, per tal de lliurar més pisos el primer trimestre del 2008.

A partir de divendres, les llistes provisionals sorgides del sorteig es podran consultar a la web de Promusa. Per convertir-se en adjudicataris, els beneficiaris hauran d'acreditar que compleixen els requisits i presentar tota la documentació requerida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.