Promusa sorteja 118 pisos de lloguer protegit a Vullpalleres

Urbanisme

Publicat el 24/abr/07 per Miquel Herrada

L'empresa municipal d'habitatge Promusa ha sortejat 118 habitatges de lloguer per a joves i lloguer general al barri de Vullpalleres. Els pisos, ubicats a l'Avinguda de la Clota i el carrer Benet Cortada, estaran finalitzats a finals d'any. Promusa sortejarà noves promocions de lloguer protegit a la tardor.

Prop de 400 persones han assistit al sorteig davant notari, que s'ha realitzat aquest dimarts al Teatre-Auditori. La promoció de lloguer per a joves inclou 54 habitatges d'una i dues habitacions a l'Avinguda de la Clota. Al carrer Benet Cortada, en canvi, s'hi faran 64 pisos de dues o tres habitacions, en règim de lloguer general.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i vicepresident de Promusa, Toni Ramon, justifica l'aposta de l'equip de govern pel lloguer protegit.

Toni Ramon

El lloguer és la millor fórmula, perquè permet oferir habitatges a un preu molt assequible i perquè permet la rotació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les dues promocions que s'han sortejat aquest dimarts, al barri de Vullpalleres, estan força avançades. La previsió és poder lliurar els pisos a finals d'any, com explica la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Les dues promocions estan força avançades. La de joves ja té les façanes i falten els interiors. A finals d'any les podrem entregar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Promusa preveu sortejar noves promocions de lloguer a l'octubre, per tal de lliurar més pisos el primer trimestre del 2008.

A partir de divendres, les llistes provisionals sorgides del sorteig es podran consultar a la web de Promusa. Per convertir-se en adjudicataris, els beneficiaris hauran d'acreditar que compleixen els requisits i presentar tota la documentació requerida.