L'arranjament de la plaça d'en Coll estarà enllestit aquest setembre


  • Comparteix:

Les lloses s'han substituit en alguns trams per paviment asfàltic

Les lloses s'han substituit en alguns trams per paviment asfàltic

Les obres d'arranjament de la plaça d'en Coll avancen segons el calendari previst i, si la pluja no ho dificulta, estaran enllestides aquest mes de setembre. L'objectiu dels treballs es arreglar les rajoles en mal estat i posar un paviment asfàltic en algun tram que permeti el pas dels vehicles de serveis sense malmetre's.

Els veïns de la plaça d'en Coll podrien veure resolts ben aviat els reiterats problemes amb el paviment de la plaça. I és que aquest mateix mes de setembre està previst que s'acabin les obres de millora que ha encarregat l'Ajuntament per posar fi a les lloses trencades o inestables. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Nosaltres pensem que aquest setembre les obres han d'estar acabades, si la pluja no ho endarrereix.


Pel que fa al material utilitzat, l'Ajuntament ha preferit substituir les actuals lloses per paviment asfàltic en alguns trams. D'aquesta manera, i tot i la previsió de desviar el recorregut de l'autobús un cop s'obri el Torrent d'en Xandri, el consistori vol assegurar-se que el paviment no es malmeti amb els pas dels vehicles de serveis.

Mercè Comesa

Ha de ser un paviment que pugui suportar sense cap problema el pas dels vehicles de serveis.


Des de l'Ajuntament han reiterat també que els veïns han d'estar tranquils perquè estan negociant amb l'empresa responsable de les obres perquè assumeixi la major part del cost de les obres, mentre que la resta l'assumirà el consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.