Conesa assegura que els preus dels pisos de lloguer per a gent gran segueixen els barems de la Generalitat


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Territori contesta així les crítiques d'ICV

La tinent d'alcalde de Territori contesta així les crítiques d'ICV

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha qualificat de 'precipitades' i 'sorprenents' les crítiques d'ICV sobre el preu dels pisos de lloguer per a gent gran de la plaça Lluís Millet. Conesa assegura que s'han seguit els barems establerts per la conselleria d'Habitatge de la Generalitat, encapçalada per l'ecosocialista Salvador Milà, i afegeix que els preus establerts són 'raonables'.

La tinent d'alcalde de Medi Ambient considera que les crítiques d'ICV no tenen fonament i estan fora de lloc, ja que els lloguers dels pisos de Promusa per a gent gran de la plaça de l'estació segueixen les directrius que aplica la conselleria d'Habitatge del govern català, encapçalada per l'ecosocialista Salvador Milà.

Mercè Conesa

Les crítiques no tenen fonament. Els preus són els que estan previstos al Pla d'Habitatge que aplica la conselleria de Salvador Milà. No entenc la sorprea d'ICV.


A més, Conesa qualifica les crítiques d'ICV de 'precipitades', ja que encara no es coneixen les característiques de la demanda de pisos protegits per a gent gran a la nostra ciutat. Recordem que el termini per sol·licitar els habitatges de la plaça Lluís Millet acaba aquest divendres, i serà a partir de llavors quan, segons Conesa, es podran treure conclusions.

Mercè Conesa

Són crítiques precipitades, perquè encara hem d'avaluar quina demanda hi ha per aquests pisos. Llavors tindrem més clara la situació de la gent gran que requereix habitatge públic.


D'altra banda, Conesa ha reconegut que els preus d'aquests habitatges que van aparèixer publicats al butlletí municipal estaven equivocats. La tinent d'alcalde ha explicat que les xifres corresponien al preu dels pisos amb una superfície estàndard de 40 metres quadrats, mentre que els habitatges de la plaça Lluís Millet són més grans, i arriben fins als 47 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.