La Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets es mostra satisfeta després de la passejada amb els regidors


  • Comparteix:

La Plataforma lluita per la no urbanització de Can Busquets

La Plataforma lluita per la no urbanització de Can Busquets

Valoració positiva des de La Plataforma Cívica en Defensa de Can Busquets que ha organitzat aquest cap de setmana una passejada per la zona, a la que han estat convidats tots els regidors de l'Ajuntament. L'objectiu ha estat que els polítics coneguessin millor la zona, amenaçada de ser urbanitzada, en una passejada a la que no ha assistit cap membre de Convergència i Unió.

La Plataforma pretenia que els regidors santcugatencs coneguessin la zona i poder encetar, així, una nova etapa de diàleg per protegir aquest sector forestal. Segons aquesta plataforma, molts regidors encara no coneixen la zona afectada, i per això se'ls ha convidat per poder trobar alguna solució al problema de l'urbanització. Ho explica Oriol Ribera, president de l'Associació de Veïns de La Floresta.

Oriol Ribera

La Plataforma va convidar als regidors de l'Ajuntament a veure la zona perque entenguessin la problemàtica, i ara s'intentarà aconseguir la no urbanització de Can Busquets.


La passejada ha comptat amb unes 40 persones a més dels regidors, i des de la Plataforma es mostren contents, no tant pel possicionament polític, sino perque els regidors han conegut la zona 'in situ'. Cap regidor de Convergència i Unió, però, hi ha participat. Oriol Ribera.

Oriol Ribera

Han estat el regidor d'IC-V, el de l'ERC i el del PP, però la idea no era que es possecionessin, sinó que coneguessin l'entorn


Des de la Plataforma, reiteren la petició de reobrir el debat sobre la protecció de Can Busquets, amb la participació de tots els partits polítics del consistori i les entitats ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.