Quatre empreses presenten projectes per a Torre Blanca, que es rehabilitarà a principis de l'any vinent


  • Comparteix:

La masia es dedicarà a entitats i col·lectius de joves

La masia es dedicarà a entitats i col·lectius de joves

Quatre empreses s'han presentat al concurs públic d'adjudicació de les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca. El projecte guanyador, que es coneixerà en poc més d'una setmana, transformarà la masia en un equipament destinat a les entitats i els col·lectius de joves.

D'aquestes quatre empreses, els noms de les quals encara no s'han fet públics, sortirà el projecte guanyador. L'objectiu és rehabilitar la masia de Torre Blanca per adequar-la al nou ús que tindrà a partir d'ara. Recordem que aquest equipament, de titularitat municipal, es destinarà a l'ús d'entitats ciutadanes i col·lectius de joves. Així ho explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

S'han presentat quatre empreses i en aquests moments els tècnics de l'àrea de territori estan estudiant el projecte, que també es consensuarà amb l'àrea de joventut.


La proposta guanyadora comptarà amb un pressupost de més de 74.500 euros, que sortiran d'una partida dels pressupostos municipals d'aquest 2004.

En poc més d'una setmana es coneixerà quin dels quatre projectes presentats és el que tirarà endavant. Immediatament es posaran en marxa els processos legals necessaris i s'espera que les obres puguin començar durant el primer trimestre del proper any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.