Multitudinària inauguració del túnel de la Plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

L'acte ha comptat amb una nodrida representació del govern municipal

L'acte ha comptat amb una nodrida representació del govern municipal

El túnel soterrat de vehicles que passa per sota de la plaça de l'estació s'ha inaugurat aquest diumenge amb una assistència multitudinària de ciutadans. Amb aquesta inauguració s'acaba la vianantització de l'eix principal de la nostra ciutat que comunica l'estació dels ferrocarrils amb el Monestir.

Centenars de veïns han assistit aquest diumenge al matí a la inauguració del pas soterrat de la Plaça Lluís Millet després de 16 mesos d'obres. I és que segons ha explicat l'alcalde, aquesta ha estat una obra dificultosa per la quantitat de cables telefònics que s'han trobat els operaris a l'hora de perforar. Lluís Recoder ha afetgit que aquest túnel suposa l'eliminació d'una barrera a l'espina dorsal de la ciutat alhora que soluciona els problemes de conivència existents a la zona entre cotxes i vianants. Escoltem-lo.

Lluís Recoder

Tothom recorda la difícil conviència entre cotxes i vianants que sortien de l 'estació; ara s'ha acabat i representa un canvi històric per Sant Cugat


Amb aquest pas soterrat s'ha acabat la vianantització de l'eix principal de la ciutat, que comunica l'estació amb el Monestir, tot i que encara queda pendent, en un futur, vianantitzar alguns carrers secundaris adjacents a l'eix principal.

També des de l'Ajuntament contemplen la possibilitat que tant l'estació dels Ferrocarrils com les seves vies es soterrin. L'anterior govern de la Generalitat havia elaborat un estudi de treball sobre el tema que Recoder vol que el nou govern es faci seu.

Lluís Recoder

Jo tinc al cap que hem de soterrar l'estació i les vies perquè suposen una barrera; teniem fet un estudi sobre el tema fetper l'anterior govern i esperem que l'actual se'l faci seu


Aquesta setmana en el consell de mobilitat es presentarà l'estudi que l'Ajuntament va solicitar al professor de la UPC i expert en mobilitat, Ole Thorson, sobre el pas d'autobusos per la Plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.