S'aprova l'urbanització de la Plaça de Pere San

Urbanisme

Publicat el 6/jun/02 per Vanesa - Eugènia

La plaça de Pere San i l'entorn del Mercat Vell es convertirà en una zona de vianants i només es permetrà el trànsit per realitzar activitat comercial. D'altra banda també s'ha acordat empendre obres de millora com la renovació de les línies elèctriques, l'enllumenat i el mobiliari urbà.

Les obres, que duraran 5 mesos i s'inclouen dins el Pla del Centre, consisteixen en la substitució del paviment, la renovació del clavegueram i la instal.lació de nou mobiliari urbà. Aquestes actuacions es duran a terme als carrers que envolten el mercat com són Enric Granados, Domes i Endevallada, una superfície superior als 2.000 metres quadrats. Tot el paviment, fet de lloses de pedra, quedarà al mateix nivell.Jan Carbó, tinent d'alcalde de ciutat sostenible, ha explicat que han aprofitat la recuperació d'una zona de vianants per renovar la xarxa de serveis.

Jan Carbó



Pel que fa als possibles efectes negatius en l'activitat comercial que puguin tenir les obres, Jan Carbó ha apel·lat al diàleg i la paciència dels comerciants per resoldre les molèsties:

Jan Carbó



El cost de l'obra és de cinc-cents setanta-quatre mil euros.