L'Ajuntament planta àlbers al Parc de la Pollancreda

Urbanisme

Publicat el 7/jun/02 per Iván

L'àrea de serveis urbans està plantant una quarantena d'arbres al Parc de la pollancreda. Es tracta de l'espècie populus nigra itallica, un tipus d'arbre de ràpid creixement i fulla caduca. D'altra banda, l'ajuntament ha anunciat que en breu començarà a repavimentar un nou tram de la riera de Sant Cugat al barri de Torreblanca.

Amb la quarantena d'arbres, que es colocaran al llarg dels camins així com en la zona de jocs infantils del Parc de la Pollancreda, el consistori vol evitar la insol·lació a l'estiu i deixar passar els rajos del sol a l'hivern, quan els arbres perdran les fulles. Parla la tinent d'alcalde de serveis urbans, Berta Rodriguez.

BERTA RODRIGUEZ



Respecte a la zona de jocs infantils, Berta Rodriguez ha afegit que en els propers dies es reorientaran els focus que hi ha a la zona i se'n col·locaran tres de nous amb l'objectiu de millorar la visibilitat dels més petits.

La tinent d'alcalde de serveis urbans, també s'ha referit a la riera de Sant Cugat al seu pas pel barri de Torre Blanca. Berta Rodriguez ha anunciat que després de cobrir el tram més problemàtic, on s'acumulaven aigües residuals, el consistori iniciarà en breu la repavimentació d'un nou tram que estarà enllestit abans d'acabar aquest any.