S'aprova la remodelació de la Plaça d'en Coll

Urbanisme

Publicat el 11/jun/02 per Eugènia

L'ajuntament de Sant Cugat ha aprovat el projecte de remodelació de la plaça d'en Coll. Les obres consistiran en la substitució del paviment actual per lloses de pedra, millorar l'accessibilitat i la visibilitat i la supressió dels aparcaments de la plaça.

Aquesta actuació s'inclou dins del Pla del Centre que té com a principal objectiu crear un eix de vinanants entre l'estació dels ferrocarrils i la plaça d'en Coll. Com a resultat de les obres, la superfície de la plaça quedarà a un mateix nivell ja que el paviment existent es substituirà per un de lloses de pedra. Així mateix, l'ús prioritari de sistemes de talussos i rampes de poca pendent millorarà l'accés i la visibilitat.

La restricció al pas dels vehicles és un altre dels objectius de les obres. L'ajuntament restringirà al màxim la circulació rodada al costat est i suprimirà els aparcaments de la plaça que es reubicaran als carrers Monestir i Orient. Altres actuacions secundàries seran el soterrament de les línies elèctriques, i la substitució dels contenidors de deixalles pel nou sistema de bústies soterrades.

Aquest projecte té un cost estimat de 574 MIL euros.