Fins el 28 de febrer poden presentar-se sol·licituds per optar a un dels 95 nous pisos de venda de Promusa


  • Comparteix:

La promoció ofereix llistes independents per a famílies nombroses i per a famílies que tinguin algun membre amb mobilitat reduïda

La promoció ofereix llistes independents per a famílies nombroses i per a famílies que tinguin algun membre amb mobilitat reduïda

Ja està obert el termini per presentar sol·licituds per la nova promoció d'habitatges de compra de l'empresa municipal Promusa. En total, són 95 vivendes que es construiran entre els barris de La Guinardera, el Turó de Can Mates i L'Anònima. Les persones interessades a accedir a un d'quests habitatges poden presentar les seves sol·licituds fins el 28 de febrer.

Fins el dia 28 de febrer es poden formalitzar les sol·licituds per optar a un dels 95 habitatges de compra que construeix l'empresa municipal Promusa. Els immobles tindran entre dues i cinc habitacions i estaran situats en diferents sectors de la ciutat com La Guinardera, el Turó de Can Mates i L'Anònima.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat molt satisfet pels resultats que estan tenint les promocions d'habitatge municipal, i ha afegit que a partir d'ara la política d'habitatge públic pren 'velocitat de creuer', fins assolir el compromís d'iniciar la construcció d'un miler de vivendes abans d'acabar el mandat. L'escoltem.

Lluís Recoder

Hem agafat una velocitat de creuer, que ja no pararem en els propers anys. Ara tenim sòl, tenim molts projectes encarregat. Per tant serà un continu de fer obres i posar primeres pedres. La roda no pararà fins que assolim l'objectiu de fer més de 1000 habitatges.


Les bases d'aquesta nova promoció requereixen un mínim de 10 anys d'empadronament al municipi i que la unitat familiar tingui uns ingressos d'entre 1 i 5,5 vegades el salari mínim interprofessional. A més, els adjudicataris no podran ser titulars ni usufructuaris de cap altre habitatge en propietat.

D'altra banda, cal destacar que per poder sol·licitar un dels habitatges de quatre o més habitacions, amb superfície d'entre 90 i 120 metres quadrats, cal tenir condició de família nombrosa. També hi haurà una llista independent per als sol·licitants amb algun membre de la unitat familiar amb la mobilitat reduïda, que podran optar a un habitatge adaptat. I una altra novetat és que les famílies monoparentals tindran una bonificació en la baremació, sempre i quan comptin amb un informe dels Serveis Socials de l'Ajuntament on es declari que hi ha situació de necessitat.

Les bases de la promoció i els impresos que cal omplir per la sol·licitud es poden obtenir a l'oficina de Promusa, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament i a les oficines municipals dels districtes per un preu de 3 euros. També es poden descarregar gratuïtament a través de la web municipal, www.santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.