Les obres d'ampliació del carrer Pompeu Fabra de Mira-Sol s'inicien aquest dilluns


  • Comparteix:

Els treballs s'allargaran durant 3 mesos

Els treballs s'allargaran durant 3 mesos

Les obres de renovació de les voreres del carrer Pompeu Fabra de Mira-Sol s'inicien aquest dilluns. Els treballs s'allargaran durant tres mesos i permetran remodelar la canalització d'aigües potables, ampliar la vorera i millorar l'enllumenat. Les obres s'executaran en dues fases i aniran a càrrec de la brigada municipal.

Les obres de renovació del carrer Pompeu Fabra de Mira-Sol en el tram comprès entre Fuerteventura i el passeig del Nard comencen aquest dilluns. Els treballs tenen l'objectiu d'ampliar les voreres en ambdós sentits en 30 centímetres cada una i permetran renovar l'enllumenat i remodelar la canalització d'aigües potables.

Per l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, serà una millora de la que se'n beneficiaran tant els veïns com tots els usuaris de la via. L'escoltem.

Lluís Recoder

Serà una millora important per la gent que viu en aquest tram però també pels vianants


La reestructuració de les voreres s'executarà en dues fases i fixarà l'amplada de la via en sis metres. L'obra és una remodelació puntual i no s'emmarca, per tant, dins un projecte més ampli d'urbanització del districte. L'alcalde ha enviat un carta tant als veïns com al president de l'Associació de veïns per informar-los de l'inici d'aquests treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.