La urbanització de bona part de Mira-sol i de la Serreta, a la Floresta, començarà durant l'estiu


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Territori confirma que el projecte dels sectors 11/13 de Mira-sol està en fase de redacció

La tinent d'alcalde de Territori confirma que el projecte dels sectors 11/13 de Mira-sol està en fase de redacció

Les obres d'urbanització dels diferents sectors de Mira-Sol i La Floresta pressupostades per aquest 2005 s'iniciaran entre els mesos de juny i setembre. Des de l'equip de govern han assegurat que s'està treballant conjuntament amb els veïns afectats per poder incorporar així algunes de les seves propostes.

Tal i com ja van posar de manifest en l'aprovació del pressupost municipal, la voluntat de l'equip de govern és poder concretar, aquest 2005, la pràctica totalitat de la urbanització de Mira-sol. Així ho ha reiterat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha explicat que segons el calendari previst, tant el projecte passeig Sevilla i els carrers Còrdova, Navarra, com els del sector de La Farga i del sector set de La Floresta estan ja redactats i aprovats, i podrien licitar-se a l'abril, de manera que les obres comencin entre juny i juliol.

Mercè Conesa ha assegurat que el calendari està avançant positivament i que s'està treballant conjuntament amb les associacions de veïns afectades pel procés d'urbanització.

Mercè Conesa

Estem treballant amb les Associacions de Veïns afectades per l'urbanització, però tot avança positivament. Som optimistes i pensem que durant el 2005 es podrà concretar el gruix important dels districtes.


Pel que fa els sector onze i tretze de Mira-sol, el projecte es troba en fase de redacció, i en aquest cas la licitació es faria al maig, per adjudicar les obres al juliol i començar-les al setembre.

Conesa ha explicat que, en aquest cas, són optimistes pel que fa a les trobades amb els veïns i que l'ajuntament es vincularà amb les decisions dels veïns, encara que han afegit que hi ha una voluntat majoritària, per part de veïns, de tirar endavant el projecte d'asfaltat.

Mercè Conesa

Som optimistes pel que fa a les trobades amb els veïns. Pensem que hi ha una voluntat majoritària a tirar endavant el projecte d'esfaltar. L'ajuntament queda vinculada amb les decisions dels veïns.


De moment, aquests projectes d'urbanització no tenen data d'acabament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.