L'equip de govern demanarà a la Generalitat accessos als Túnels de Vallvidrera en direcció Terrassa des de Can Gatxet


  • Comparteix:

La propostarà es portarà a ratificació del ple de febrer amb una moció

La propostarà es portarà a ratificació del ple de febrer amb una moció

L'equip de govern presentarà en el ple ordinari d'aquest mes de febrer una moció instant la Generalitat a construir connexions d'accés a Can Gatxet per entrar i sortir dels Túnels de Vallvidrera, direcció Terrassa-Manresa. La tinent d'alcalde de Territori ha explicat, però, que la petició ja està sobre la taula de la Direcció General de Carreteres del govern català.

En el ple municipal d'aquest mes, l'equip de govern presentarà una moció en la qual es demana a la Generalitat que construeixi a la zona de Can Gatxet entrades i sortides dels túnels de Vallvidrera en direcció Terrassa-Manresa.

I és que, ara per ara, en aquest punt només es pot accedir als Túnels de Vallvidrera en direcció a Barcelona i només poden entrar a Sant Cugat, per la sortida de Mira-Sol, els vehicles que vénen de la capital catalana. En canvi, no és possible accedir a l'E-9 per anar en direcció Terrassa-Manresa. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Pensem que per descongestionar-ho és important poder disposar d'aquestes entrades i sortides.


Segons Conesa, aquesta petició ja ha estat enviada a la Direcció General de Carreteres, i ara estan a l'espera d'una resposta, però des del consistori consideren que és una bona proposta per tal de descongestionar una zona important de la rotonda coneguda com l'hipòdrom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.