Adjudicada la redacció dels projectes de les obres d'ampliació del Casal de Mira-sol i de l'Escola de Música


  • Comparteix:

Aquest febrer també s'adjudicarà la redacció dels projectes de remodelació de Can Quitèria i la Casa de Cultura

Aquest febrer també s'adjudicarà la redacció dels projectes de remodelació de Can Quitèria i la Casa de Cultura

L'àrea de territori de l'Ajuntament de Sant Cugat ja ha adjudicat la redacció dels projectes arquitectònics de les ampliacions del Casal de Cultura de Mira-Sol, així com de l'Escola Municipal de Música. A més, a finals de febrer està previst adjudicar també les redaccions dels projectes arquitectònics de la reforma de la Masia de Can Quitèria i de la transformació de la Casa de Cultura en hotel d'entitats.

La redacció del projecte d'ampliació del Casal de Cultura de Mira-Sol s'ha adjudicat a un equip d'arquitectes on hi destaca Jordi Roig, que ja va redactar el projecte arquitectònic de la novena escola de Sant Cugat.

Pel que fa l'ampliació de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, la redacció del projecte ha anat a parar als arquitectes Artigues i Sanabria, que ja van redactar el projecte del Teatre-Auditori i el de la pròpia Escola Municipal de Música. La tinenta d'alcalde de territori, Mercè Conesa, ha explicat que la intenció de l'ajuntament i sobretot de l'àrea d'urbanisme, és posar velocitat de creuer a tots els projectes de ciutats pressupostats, en part, en aquest any 2005.

Mercè Conesa

El que intentem des de l'àrea de territori és posar una velocitat de creuer per donar compliment el pressupost 2005 i tenir ja a l'estiu tots els projectes encarregats.


En el cas dels projectes arquitectònics de reforma de la Masia de Can Quitèria, així com el de la transformació de la Casa de Cultura, en un hotel d'entitats, Conesa ja ha avançat que a finals d'aquest mes de febrer s'adjudicaran les redaccions dels mateixos.

Pel que fa als finançament d'aquests projectes, una part està inclosa en el pressupost d'aquest any 2005, i l'altra part, s'inclourà en el pressupost del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.