L'Ajuntament planteja l'enderrocament de Chic a canvi de consolidar la zona d'oci a la carretera de Rubí


  • Comparteix:

El ple municipal debatrà avui dues propostes de l'àrea de Territori

El ple municipal debatrà avui dues propostes de l'àrea de Territori

L'Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris de Chic per enderrocar la discoteca i permetre la construcció en aquells terrenys d'un edifici d'oficines i un petit hotel. A canvi, el consistori aprovarà un Pla Especial a la carretera de Rubí per consolidar una zona d'oci a l'entorn de les Carpes de Chic. Aquesta és una de les qüestions que es porta a aprovació del ple municipal del mes de febrer.

L'Àrea de Territori portarà a aprovació del ple municipal, aquest vespre, dos expedients que permetran enderrocar la discoteca Chic i consolidar una zona d'oci a la carretera de Rubí.

D'una banda, es proposarà l'aprovació d'un text refós de modificació puntual del PGM al terreny situat al carrer Vic, cantonada amb Rius i Taulet. Això permetrà, com explica l'alcalde, Lluís Recoder, enderrocar la discoteca i autoritzar la construcció d'oficines i un petit hotel.

Lluís Recoder

És el punt final d'un procés complexe que ha de permetre enderrocar Chic i construir allà oficines i un petit hotel.Ja hem aconseguit el nostre objectiu, que era que Chic no es toinés a obrir.


El ple també debatrà una proposta per aprovar inicialment un Pla Especial de concreció i concessió d'usos a la carretera de Rubí, per donar llum verda a la creació d'una zona d'oci a l'entorn de les Carpes de Chic. Ho explica Lluís Recoder.

Lluís Recoder

A canvi de l'enderrocament de Chic, consolidarem una zona d'oci a la carretera de Rubí. A la ciutat li interessa. Som una ciutat jove i hem de tenir també aquest tipus d'oferta d'oci perquè els joves no hagin de marxar.


Tot i que encara no s'ha confirmat de forma oficial, l'oferta d'oci de la carretera de Rubí es podria ampliar, sobretot, amb centres de restauració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.