Els veïns de la Floresta que tenen les cases fora d'ordenació demanen que se'ls resolgui el problema d'una vegada


  • Comparteix:

Les famílies afectades no etnenen que la legalització de les seves cases depengui de que s'urbanitzi o no Can Busquets

Les famílies afectades no etnenen que la legalització de les seves cases depengui de que s'urbanitzi o no Can Busquets

L'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta-Pearson demana a l'Ajuntament que es porti a aprovació del ple el text refós sobre la modificació del PGM de la Floresta o es busqui alguna altra alternativa que permeti legalitzar ja les 62 cases que actualment estan fora d'ordenació. Els veïns afectats denuncien que les desavinences polítiques sobre la possible urbanització de Can Busquets estan paralitzant la resolució d'un problema que fa quasi 30 anys que s'arrossega.

Davant la problemàtica que pateixen 62 famílies de la Floresta, que des de l'aprovació del Pla General Metropolità del 1976 tenen les seves cases fora d'ordenació, l'Associació de Propietaris i Veïns d'aquest districte ha volgut convocar una reunió extraordinària amb la presència de tots els partits polítics amb representació al consistori. L'objectiu era conèixer de primera mà el posicionament d'aquestes formacions i fer-los arribar al seu torn el malestar dels veïns, que demanen una solució definitiva al seu problema.

I és que aquests veïns no entenen perquè les diferències polítiques sobre la possible urbanització de Can Busquets estan impedint que es legalitzin els seus habitatges, i demanen que se'ls solucioni el problema d'una vegada per totes. Així ho han expressat alguns dels afectats.

Veïns de la Floresta

Poseu-vos d'acord tots els partits o amb qui us hi hagueu de posar, però arregleu-ho ja.


En el mateix sentit s'ha expressat el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta-Pearson, Josep Lleonart, que ha recordat que quan es va elaborar el Pla Director, aquesta entitat es va quedar sola demanant que el tema de Can Busquets es deixés al marge. Ara, Lleonart considera que s'ha de portar a ple l'aprovació del text refós que permeti tramitar definitivament la modificació del PGM de la Floresta i legalitzar aquestes cases.

Josep Lleonart

L'associacio proposa que l'Ajuntament presenti en un ple aquest text refòs, a veure si pot ser aprovat, perquè a la Generalitat ens van dir que només cal això.


Des d'aquesta entitat han assegurat que des de la Generalitat els diuen que només cal fer aquest tràmit al ple municipal per acabar d'aprovar la modificació del PGM. És per això que lamenten que les diferències polítiques s'interposin a aquest procés, unes diferències que segons Lleonart, no sembla que s'hagin de resoldre ja que no sembla que cap partit 'vulgui cedir ni una mica'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.