L'avinguda Rius i Taulet estrena paviment, després de les obres dels darrers dies


  • Comparteix:

Les obres s'han fet durant la Setmana Santa per minimitzar les molèsties

Les obres s'han fet durant la Setmana Santa per minimitzar les molèsties

L'avinguda Rius i Taulet presenta una imatge renovada després de les obres de repavimentació que s'han realitzat en els darrers dies. Els treballs no han obligat a tallar el trànsit en aquesta via, tot i que ha estat necessari tancar alternativament la circulació en un dels dos carrils.

El tram comprés entre la plaça dels Quatre Cantons i el carrer Mercè Rodoreda de l'avinguda Rius i Taulet ha estat repavimentat. Les obres, que han tingut lloc de dilluns a dimecres, no han ocasionat molèsties importants, excepte petites retencions puntuals a causa del tancament alternatiu d'un dels dos carrils de circulació. Les aturades s'ha produït especialment a primera hora de dilluns.

L'Ajuntament ha realitzat aquestes obres coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa per minimitzar els efectes de les actuacions i aprofitar la reducció del trànsit d'aquesta via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.