Els comerciants del Mercat de Pere San podran traslladar-se al de Mira-Sol mentre durin les obres de remodelació


  • Comparteix:

El regidor de Comerç explica però que prop de la meitat de paradistes estan pensant en jubilar-se

El regidor de Comerç explica però que prop de la meitat de paradistes estan pensant en jubilar-se

L'Ajuntament ha ofert als assentadors del mercat de Pere San la possibilitat de traslladar provisionalment les seves parades al futur mercat de Mira-sol mentre es facin les obres de remodelació del 'Mercat Vell'. Des de l'Àrea de Comerç es preveu però que prop de la meitat de les actuals parades podrien decidir tancar per jubilació, i en aquest cas s'obriria un període de negociació per pactar les indemnitzacions.

Tots aquells comerciants del Mercat Pere San que ho desitgin podran traslladar la seva parada de manera provisional al futur mercat de Mira-sol, a la zona de nou creixement del Turó de Can Matas, mentre durin les obres de remodelació de l'actual mercat del casc antic.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha anunciat que la construcció del nou mercat està prevista per d'aquí dos o tres anys, i que aquells comerciants del mercat de Pere San que s'hi vulguin acollir tindran prioritat per instal·lar-s'hi. Un altre aspecte important a negociar amb els assentadors del Mercat Vell són les indemnitzacions dels comerciants que es volen jubilar, ja que segons Romero, es preveu que siguin prop de la meitat.

Josep Romero

Qui vulgui marxar a Mira-Sol tindrà prioritat per instal·lar-s'hi, amb els que es vulguin jubilar haurem de negociar les indemnitzacions perquè tenen les concessions fetes


Si es dóna la possibilitat que els comerciants puguin instal·lar-se de manera transitòria al Mercat de Mira-Sol és segons Romero perquè construir un mercat provisional en el mateix emplaçament seria molt car. L'objectiu de la remodelació Pere San és el de fer un mercat modern amb parades grans que revitalitzi el comerç la zona, com ha explicat Romero.

Josep Romero

La intenció de l'Ajuntament és que continui funcionant co a mercat, un mercat modern amb parades més grans perquè és molt necessari tant pels veïns com per donar vida al comerç que hi ha al voltant


Amb la construcció del mercat del Turó de Can Matas Sant Cugat passarà a tenir de dos a tres mercats municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.