Els parcs infantils de Coll Favà comptaran amb un nou enllumenat


  • Comparteix:

Les properes actuacions de l'àrea de Serveis Urbans són el nou enllumenat dels parcs infantils de Coll Favà i la repavimentació del carrer Picador. Pel que fa als treballs que estan apunt de finalitzar, figuren les obres d'arranjament de la Plaça Espanya de Mira-Sol.

El nou enllumenat dels parcs d'infants del barri de Coll Favà serà una realitat a finals de juliol. Amb aquesta actuació, l'àrea de Serveis Urbans completa un procés que ja s'ha realitzat a Can Magí i Torreblanca, on aquesta setmana es repavimentarà el carrer Picador.

El barri de Coll Favà també serà objecte d'altres actuacions. De cara a la Festa Major, es col·locarà un sorral de 1.500 metres quadrats per a acollir activitats esportives.

Pel que fa als treballs que s'estan realitzant actualment, la tinent d'alcalde Berta Rodríguez, ha destacat les escales que es construeixen entre el carrer Pearson i la Plaça Doctor Villa de La Floresta. On s'ubiquin aquestes escales, que serviran per comunicar millor el districte, es plantaran alzines i roures. Rodríguez ens dóna més detalls de les característiques d'aquestes escales:

Berta Rodríguez

Les escales tindran replans amb bancs per descansar ja que té una pendent de 15 metres


Altres treballs que queden pendents és la repavimentació dels terrenys municipals que comuniquen el baixador de Sant Joan amb Bellaterra. A més, també s'està acabant de col·locar l'enllumenat de la Plaça Espanya.

La tinent d'alcalde, Berta Rodríguez, ha valorat positivament la tasca realitzada des del seu departament i ha recordat que Serveis Urbans no fa vacances.

Berta Rodríguez

Durant l'estiu continuem treballant. L'àrea de Serveis Urbans no fa vacances


A la Plaça Espanya de Mira-Sol també s'estan arranjant les voreres, especialment la del Carrer Sevilla fins a l'Avinguda Saragossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.