S'inicien les obres de vianantització del carrer de la Torre


  • Comparteix:

Amb unes setmanes de retard, ahir, finalment, van començar les obres de vianantització del Carrer de la Torre. Aquests treballs s'inclouen dins el Pla del Centre, que també preveu la vianantització dels jardins del Monestir. D'altra banda, les obres al voltant del carrer Sant Antoni avancen amb normalitat.

Els operaris van tallar ahir el trànsit del carrer de la Torre, on començaran les obres de repavimentació. A l'igual que al carrer de la Creu i els jardins de darrera del Monestir on, de moment, no s'ha fet cap actuació.

Des de l'àrea de Ciutat Sostenible, el tinent d'alcalde Jan Carbó ha comentat que els veïns tenen moltes esperances posades en la millora del carrer de la Creu. Carbó explica quin és el pla previst:


Jan Carbó

El carrer de la Creu es convertirà en una via molt ample amb un pas pels vehicles de 3 metres i mig


Segons el calendari del Pla del Centre, les obres d'aquests carrers i zones del voltant del Monestir havien de començar l'ú de juliol. Una data que sí es va complir als carrers Sant Antoni i, Sol. En aquesta zona s'està executant la primera fase de vianantització que acabarà a finals de setembre.

Els treballs consisteixen en l'aixecament del paviment, renovació del clavegueram i sanejament de les instal.lacions elèctriques i telefòniques. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible ha dit que el resultat final d'aquestes obres és la unificació del paviment:

Jan Carbó

A partir d'ara, Sant Cugat unificarà el paviment amb un material anomenat pòrfid


La segona fase de les obres començarà, aproximadament, a l'octubre quan es tallin trams dels carrers Sant Jordi i Sant Antoni. El final de les obres es preveu a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.