Recoder assegura que l'Ajuntament treballa per preservar al màxim Can Busquets


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que comparteix els objectius de la Plataforma 'Salvem Can Busquets', però considera que la millor forma de preservar aquest espai és la modificació del PGM que proposa CiU. Recoder s'ha mostrat obert a qualsevol altre solució que també harmonitzi la resta de necessitats del districte.

Segons l'alcalde, la proposta aprovada en el seu moment per CiU i PP 'és la millor opció presentada fins ara' per resoldre un dels grans problemes del districte: legalitzar els habitatges fora d'ordenació que hi ha La Floresta i que afecta desenes de famílies. A més, permetrà construir-hi habitatge públic i millorar la mobilitat del districte, a banda de protegir el 80% de Can Busquets. Recoder assegura que CiU vol, tant com la plataforma, protegir aquest sector:

Lluís Recoder

Comparteixo, en el fons, els seus objectius, però estic conveçut que la millor forma de protegir Can Busquets és fer-ho com ho estem fent.


L'alcalde ha recordat també que el pla director de la Floresta va ser consensuat també amb dues de les tres associacions de veïns del districte i que compta també amb el vist-i-plau del Consorci del Parc de Collserola.

Per tot aquests motius, Lluís Recoder ha manifestat l'esperança que el text refós sigui aprovat pel ple, malgrat que el PP ha anunciat que no hi podrà votar ja que no han tingut temps, diuen, d'estudiar-se l'expedient.

Lluís Recoder

Portarem al ple la nostra proposta en el sentit d'incloure la frase que ens va demanar CUC que incloguéssim, perquè vull recordar això ja ha estat votat i aprovat i que només s'ha paralitza per aquesta petició de la CUC.


Pel que fa a la relació amb els seus socis de govern, ERC. Recoder ha assegurat que li agradaria 'estalviar-se' aquesta situació de tensió però que després de mesos de mirar de trobar una alternativa, no s'ha arribat a cap acord i ha afegit que aquest és un tema que ja han debatut en diverses ocasions i que van decidir no incloure al pacte perquè des del principi eren conscients de les divergències.

Recoder ha reiterat també que Sant Cugat és la ciutat de l'àrea metropolitana que més esforços està dedicant a conservar l'entorn natural de Collserola, amb projectes tan ambiciosos com la conversió de Torre Negra en un parc rural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.