Les entitats, satisfetes amb el futur equipament per a la gent gran de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

Les entitats de la Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques i Degeneratives es mostren satisfetes amb el projecte d'equipaments per a la gent gran que s'està construint a la Plaça d'en Coll. Tot i això, algunes de les associacions consideren que l'espai de 50 metres quadrats que compartiran es podria quedar petit a llarg termini.

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i l'Associació Catalana d'Afectats per la Fibromiàlgia han mostat la seva satisfacció en veure com les obres per la construcció del futur equipament per la gent gran avancen a bon ritme. Les dues entitats han coincidit a destacar l'esforç de l'Ajuntament i consideren que el nou espai serà molt útil.

Escoltem Anna Lis Méndez, coordinadora de l'Associació Catalana d'Afectats per la Fibromiàlgia a Sant Cugat i a la Floresta.

Anna Lis Méndez

L'equipament ens sembla perfecte, ens sentim molt ajudats per l'Ajuntament.


Tot i això, l'AVAN i l'Associació de Malalts de Parkinson consideren que el creixement de les seves entitats i l'envelliment de la població poden provocar que l'espai es quedi petit a llarg termini.

Així ho ha manifestat Marta Obdúlia, directora general d'AVAN.

Marta Obdúlia

La població està envellint i d'aquí uns anys farà falta més espai.


El nou equipament té dos edificis: un d'obra nova i la casa coneguda com el xalet de Josepa Negre, que està en fase de restauració. L'equipament tindrà més de 2.400 metres quadrats amb 18 pisos de protecció oficial per a la gent gran i comptarà amb 650 metres quadrats per a Serveis Socials, sales de reunions i espais multifuncionals.

La Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques i Degeneratives tindrà una sala de 50 metres quadrats, a part d'uns vestidors, dutxes i magatzems accessibles i adaptats per a la gent gran.

Els pisos de protecció oficial estaran llestos a l'octubre d'aquest i any i la resta d'equipaments es podran inaugurar el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.