Comencen les obres de remodelació del carrer Balmes


  • Comparteix:

Avui dilluns comencen les obres de remodelació del carrer Balmes, que en una primera fase consistiran en posar un paviment únic sense voreres en el tram comprès entre els carrers Santiago Rusiñol i Migdia. La segona fase afectarà al tram que arriba fins la Rambla del Celler, i servirà per fer noves voreres i una calçada central per on podran circular els vehicles.

L'objectiu d'aquests treballs és integrar millor aquest carrer en la zona de vianants, posant un paviment únic similar al dels carrers de l'entorn.

Entre les principals modificacions que implicaran aquestes obres, cal destacar el tema de l'aparcament, ja que un cop finalitzats els treballs, estarà prohibit estacionar vehicles al llarg de tot el carrer Balmes.

D'altra banda, i un cop hagin finalitzat els treballs de remodelació d'aquest carrer, es procedirà a remodelar també el carrer Migdia, amb un paviment únic sense voreres. Posteriorment, les obres es duran a terme també al carrer Sant Medir, on, en el tram comprès entre Santiago Rusiñol i Migdia es posarà paviment únic sense voreres, i entre el carrer Migdia i la Rambla del Celler es faran voreres amb calçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.