L'equip de govern ordena l'enderroc d'una part del mur del carrer Albercoc, a La Floresta, per irregularitats urbanístiques


  • Comparteix:

La Junta de Govern Local ha ordenat la deconstrucció d'una part del mur del carrer Albercoc de la Floresta, per tal de restablir-ne la legalitat. Aquesta decisió arriba després que s'obrís un expedient urbanístic que ha conclòs que una part del mur no respecta l'alçada permesa.

L'expedient urbanístic obert per l'Ajuntament arran de les diferents denúncies platejades per veïns i algun partit polític, ha conclòs que per poder legalitzar aquest mur de tancament i rocalla construït entre els carrers Albercoc i Golf de Biscaia, cal enderrocar-ne una part. I és que segons l'informe, la paret -de 9 metres d'alçada -supera l'altura autoritzada en alguns trams i cal rebaixar-la almenys un metre.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

El que podem veure és que són il·legalitzables alguna part del mur i que per tant, no es pot consolidar i s'ha de tirar a terra en la part que no és legalitzable.


Conesa ha afegit que, un cop presa la decisió a la Junta de Govern, ara cal notificar-ho al propietari i aquest disposarà d'un termini d'un mes per fer efectiva la deconstrucció. En cas que el propietari no actués, passat aquest termini l'Ajuntament podria sol·licitar entrar a la finca i executar directament les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.