L'enderroc de l'ET del carrer Safareig obliga a tallar el trànsit al túnel de l'estació aquest diumenge


  • Comparteix:

Les obres començaran a les 7 del matí i s'allargaran unes 12 hores

Les obres començaran a les 7 del matí i s'allargaran unes 12 hores

L'Ajuntament tallarà aquest diumenge la circulació pel túnel de la plaça Lluís Millet per facilitar les obres d'enderrocament de l'estació transformadora del carrer Safareig. Inicialment, el consistori havia previst desviar el trànsit pel carrer Villà a la sortida del túnel, però la dificultat de les obres recomana tallar el trànsit per l'interior del pas soterrat.

Els vehicles seran desviats al carrer Martorell per sota del pont de la via del tren, des d'on s'accedirà a la rotonda del carrer Borràs i al carrer Villà a través d'un tram del carrer Safareig. Des del carrer Villà es podrà fer l'itinerari previst inicialment, és a dir, vorejar el camp de golf fins a la connexió amb la Rambla Ribatallada.

Els treballs d'enderroc de l'estació transformadora permetran completar els treballs d'adequació per convertir el carrer Safareig en una via de doble sentit en el tram comprès entre el carrer Villà i l'avinguda Àngel Guimerà. D'aquesta manera, es permetrà l'accés a Valldoreix i Mira-sol per darrere de l'estació i sense haver de fer la volta a tota la ciutat, i també es podrà restablir el pas dels autobusos per la mateixa plaça de Lluís Millet.

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, ha explicat que la voluntat és poder engegar aquesta mesura durant l'estiu i ha assegurat que suposarà una millora per al servei d'autobusos, que podrà complir millor els seus horaris.

Josep Romero

Perquè puguin passar els autobusos per la plaça de l'estació cal fer l'enderroc d'aquesta ET i ja estem treballant perquè durant aquest ja puguin passar per allà, un fet que suposarà una millora.


Les obres d'enderroc de l'estació transformadora del carrer Safareig començaran aquest diumenge a les 7 del matí, i és previst que s'allarguin durant unes 12 hores. L'Ajuntament realitza aquests treballs en diumenge per no afectar l'important volum de trànsit que hi ha entre setmana a la zona tallada. Les desviacions estaran senyalitzades i la policia local vetllarà perquè els problemes de mobilitat siguin els mínims possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.