Llum verda a la primera fase de la ciutat esportiva

Urbanisme

Publicat el 2/jul/02 per Esteve

El projecte de la ciutat esportiva s'ha aprovat inicialment en la seva primera fase. L'Ajuntament invertirà més de 3 milions d'euros en la construcció d'unes pistes d'atletisme professional, un camp de Rugbi i una pista d'entrenament.

La ciutat esportiva ocuparà més de 6 hectàrees a la zona de la Guinardera, entre l'hipòdrom i l'enllaç de l'autopista A-7 amb els túnels de Vallvidrera. El projecte forma part del Pla d'Equipaments que es va aprovar en començar la legislatura i que ha de resoldre les necessitats d'instal·lacions del Club de Rugbi i de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc.

L'alcalde Lluís Recoder ha explicat que el projecte s'ampliarà en el futur amb més equipaments, un cop s'hagin resolt les necessitats immediates:

Lluis Recoder



Lluís Recoder ha destacat la feina del regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds i comissari de la Ciutat Esportiva, Francesc Godàs, al capdavant d'aquest projecte. L'Ajuntament ha demanat una subvenció de la Generalitat per poder tirar endavant la ciutat esportiva, que hauria d'entrar en funcionament la temporada del 2003.

Lluis Recoder



La segona fase de la ciutat esportiva podria incorporar altres equipaments, com pistes de futbol 7, paddel i tennis. Tant Recoder com Francesc Godàs s'han mostrat entusiasmats amb el projecte, i han assegurat que la coordinadora d'entitats esportives també ha treballat conjuntament.