Comencen les obres de soterrament de les línies aèries de Telefònica a Mira-sol


  • Comparteix:

Els treballs s'allargaran fins el primer trimestre del 2006 en diferents sectors de Mira-sol i la Floresta

Els treballs s'allargaran fins el primer trimestre del 2006 en diferents sectors de Mira-sol i la Floresta

Aquesta setmana han començat les obres de soterrament de les línies aèries de Telefònica en diferents sectors de Mira-sol. Segons el calendari previst, durant els propers 8 mesos es farà la instal·lació dels pals d'accés als habitatges i el soterraments dels cables en alguns sectors d'aquest districte però també a la zona de Mira-sol sud - Valldoreix i al sector de l'estació Dipòsit Capella de la Floresta.

Tal i com ja havien anunciat fa uns dies, tècnics de Telefònica i de Promusa han començat aquesta setmana els treballs de soterraments de les línies aèries de de telèfon als diferents sectors de Mira-sol.

Segons el calendari previst, les obres tindran, en total, una durada d'uns 8 mesos, ja que segons la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es tracta d'una feina que s'ha d'anar fent de forma individualitzada, veí per veí i carrer per carrer.

Mercè Conesa

És una feina individualitzada que s'ha d'anar fent veí per veí i carrer per carrer, i per tant la idea és que s'iniciï a partir del 6 de juny i que es vagi treballant al llarg d'un període d'entre 6 i 8 mesos.


D'aquesta manera, aquest mateix dilluns, s'han iniciat ja els treballs per instal·lar els pals d'accés als habitatges, en aquells casos en que l'obra de canalització soterrada no passa per dins dels patis i jardins particulars, i segons el calendari previst, el proper dilluns, dia 13, es començarà el soterrament de les línies dels carrers Mozart i Pujol, que podria estar enllestit el dia 18, mentre que els sectors d'El Colomer - Camí de Can Minguet i del Casal de Cultura, es deixen pel mes d'agost.

En el cas del sector Mira-sol sud - Valldoreix, la instal·lació dels pals d'accés als habitatges es farà entre el 4 i el 15 de juliol, i el soterrament de les línies està previst entre els mesos de setembre i desembre. Pel que fa a la zona de l'Estació Dipòsit Capella de la Floresta, està previst instal·lar els pals durant el mes de setembre i fer els treballs de soterrament del cablejat durant el primer trimestre del 2006.

D'aquesta manera, es donarà resposta a les reivindicacions dels veïns, que en alguns casos es queixaven que quasi 2 anys després que hagin acabat les obres d'urbanització dels carrers, encara quedava pendent aquest soterrament de les línies telefòniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.