A partir d'avui no es podrà aparcar al carrer Dos de Maig, entre Santa Teresa i Sant Salvador


  • Comparteix:

Les obres de construcció del nou Ajuntament obliguen, a partir d'avui, a eliminar la zona d'aparcament del carrer Dos de Maig, entre els carrers Santa Teresa i Sant Salvador. Aquesta mesura, que s'allargarà per motius de seguretat fins que finalitzin les obres del nou edifici consistorial, ja ha estat comunicada als veïns de la zona.

L'empresa Copcisa, que s'encarrega de la construcció del nou Ajuntament, ha de fer un forat per ubicar les plantes soterrades de l'edifici i això obliga a col·locar una tanca de seguretat a la banda del carrer Dos de Maig per evitar que algú s'acosti a la zona d'obres. La tanca, que se substituirà posteriorment per un mur que encara s'ha d'aixecar, ocupa part de la calçada, motiu pel qual s'elimina l'aparcament a ambdós costats de la via. El tros de carrer que queda lliure s'habilitarà perquè puguin circular els vehicles i per mantenir la vorera oposada a la banda on es construeix l'Ajuntament.

Les àrees de Territori i Mobilitat ja han informat els veïns de la zona d'aquesta mesura, que es comença a plicar aquest dimecres i que s'allargarà fins a la finalització de les obres del nou Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.