Obren al trànsit una part de la caixa que cobreix un tram de la Ronda Nord


  • Comparteix:

Una part de la caixa que cobreix un tram de la Ronda Nord ha quedat oberta al trànsit aquest dimarts, per ordre de l'àrea de Territori i Mobilitat. Aquest tram cobert permetrà connectar, per sobre de la ronda, el nou barri de La Guinardera amb l'actual nucli urbà.

L'àrea de Territori i Mobilitat ha autoritzat aquest dimarts l'obertura al trànsit de vehicles per una part de la caixa que cobreix la Ronda Nord. Concretament, s'ha obert al trànsit la part de la caixa més propera a la via del tren de la línia C-7 de rodalies de Renfe. De moment, s'ha habilitat aquesta part de la caixa perquè circulin els vehicles en els dos sentits de la marxa, a l'espera de finalitzar les obres de construcció de l'altra part.

El tram cobert de la Ronda Nord se situa entre el pont que passa per sota de línia de Sabadell dels FGC i la rotonda del CEIP L'Olivera. Aquest tram cobert permetrà connectar, per sobre de la ronda, el nou barri de La Guinardera-Vullpalleres amb l'actual nucli urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.