Adjudiquen les obres d'urbanització dels carrers Sevilla, Navarra i Còrdova de Mira-sol a l'empresa CYES


  • Comparteix:

L'import dels treballs, que duraran 5 mesos, és de 429.000 euros

L'import dels treballs, que duraran 5 mesos, és de 429.000 euros

La Junta de Govern ha adjudicat a l'empresa 'Construcciones y Estudios S.A. CYES' les obres d'urbanització dels carrers Sevilla, Navarra i Còrdova de Mira-sol. Els treballs, que compten amb un pressupost de 429.000 euros, tindran un termini d'execució de 5 mesos, computables a partir de la data de formalització del contracte.

D'entre les quatre empreses que s'havien presentat al concurs públic, l'equip de govern ha seleccionat l'empresa CYES perquè és la que ha fet una oferta econòmica més interessant -poc més de 429.000 euros- i ha previst un termini d'execució més breu, que serà de 5 mesos. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Als concursos públics, es valoren diferents qüestions. El preu és un tema important, i aquesta empresa és la que ha fet una oferta més avantatjosa. També és la que ha presentat un dels terminis d'execució més breus.


Per tot això, CYES ha obtingut la màxima puntuació en el concurs públic -45 punts-, per sobre d'ACYCSA, que n'ha obtingut 43. En els propers 15 dies s'haurà de notificar la decisió a l'empresa i les obres començaran en breu, tot i que encara no hi ha un calendari tancat. El que sí se sap és que la durada dels treballs serà de 5 mesos. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Ara s'ha de fer la notificació formal a l'empresa i que ens plantegi un calendari per començar el més aviat possible. Encara no hi ha el calendari concret, però ja hem fet l'adjudicació, i això ens fa més fàcil iniciar el camí.


L'import total de les obres d'urbanització d'aquests tres carrers de Mira-sol serà de 429.363 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.