Finalitzen les obres del carrer Martorell per integrar-lo millor a l'eix de vianants


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials assegura que s'ha millorat la qualitat de vida dels veïns de la zona

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials assegura que s'ha millorat la qualitat de vida dels veïns de la zona

Les obres del carrer Martorell ja han arribat al seu punt i final, després d'haver-se iniciat ara fa 3 mesos. L'objectiu d'aquest projecte, que ha realitzat l'empresa Cadémpolis, ha estat integrar millor aquest carrer dins l'eix de vianants, ampliant les voreres, millorant l'enllumenat i eliminant les barreres arquitectòniques, entre d'altres.

El projecte d'arranjament, que ha costat 141.000 euros, ha afectat un total de 1.300 metres lineals i ha consistit en l'ampliació de les voreres, la renovació i ampliació dels punts de llum, la supressió de les barreres arquitectòniques i la millora de l'arbrat existent.

Per al tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, amb aquestes obres s'ha aconseguit sobretot, millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona, ja que amb l'increment de punts de llum s'augmenta també la sensació de seguretat, i amb l'asfalt sonoreductor es redueix el soroll.

Joan Recasens

Hem guanyat moltes coses: amplada de voreres i per tant facilitat pels vianants per circular per aquest carrer, millora de l'enllumenta públic amb la millora de la sensació de seguretat que comporta i més confortabilitat pels veïns.


Ple que fa a les places d'aparcament, s'han mantingut en línia al costat dret de carrer, i durant aquests dies s'han acabat de col·locar les papereres així com els contenidors, que es mantenen a mig carrer, com abans de les obres.

Recordem que les obres van començar a principis del mes de març i que han anat a càrrec de l'empresa Cadémpolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.