Valldoreix treu a concurs la gestió del quiosc de l'estació i del bar del Casal de Cultura


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de l'edifici Vall d'Or podrien començar a l'octubre

Les obres de remodelació de l'edifici Vall d'Or podrien començar a l'octubre

L'EMD de Valldoreix ha convocat un concurs públic per concedir per un termini inicial de 15 anys el nou quiosc de la plaça de l'estació. A més, l'Entitat renovarà la concessió del bar 'El Casalet', situat a la zona del Casal de Cultura, amb la condició que el nou concessionari realitzi obres de millora de les instal·lacions.

L'EMD de Valldoreix comença el nou curs polític convocant dos concursos públics que hauran de servir per millorar l'oferta d'equipaments del territori. D'una banda, l'Entitat ha aprovat els nous plecs de condicions per a la concessió administrativa per instal·lar un quiosc a la plaça de l'estació. El futur concessionari s'haurà d'adaptar al model de quiosc aprovat per l'EMD i haurà de fixar els horaris d'obertura entre les 7 del matí i les 2 del migdia. El termini de la concessió és de 15 anys inicials, amb la possibilitat d'una pròrroga de 5 anys més. Mercedes Rojo és la vocal de Territori de l'EMD de Valldoreix.

Mercedes Rojo

A l'estació hi havia un quiosc, però FGC el va treure. És una demanda important pels valldoreixencs que van en tren i no tenen on comprar el diari. El model de quiosc el vam aprovar en un ple.


L'EMD ha tret a concurs públic, també, la concessió del bar 'El Casalet', situat a la zona del Casal de Cultura de Valldoreix. El nou concessionari haurà d'assumir les obres de remodelació de les instal·lacions, com explica Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Es va exhaurir la concessió del Casalet i l'hem posat una altra vegada a concurs. Necessita moltes obres per actualitzar les instal·lacions i el concessionari les haurà de fer, tal com posa al plec de clàusules.


D'altra banda, està previst que el proper mes d'octubre comencin les obres de remodelació de la planta baixa i el soterrani de l'edifici Vall d'Or, actual seu administrativa de l'EMD. Els treballs serviran per integrar-hi l'escola de música de Valldoreix, un punt de lectura i un bar, a més d'acondicionar la sala polivalent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.