L'arquitecte Oriol Bohigas assegura que l'actual situació de Sant Cugat no exigeix edificacions verticals


  • Comparteix:

El president de l'Ateneu Barcelonès ha estat a Sant Cugat per inaugurar la temporada de l'Ateneu de Sant Cugat

El president de l'Ateneu Barcelonès ha estat a Sant Cugat per inaugurar la temporada de l'Ateneu de Sant Cugat

L'arquitecte Oriol Bohigas ha defensat el model constructiu de Sant Cugat i ha assegurat que l'actual situació territorial del municipi no exigeix construccions verticals. Durant una visita a l'Ateneu de la nostra ciutat, Bohigas ha afirmat que el municipi ha superat la dependència estructural de Barcelona. Segons l'arquitecte, Sant Cugat ha de continuar incrementant la seva centralitat per no convertir-se en una extensió de la capital catalana.

Oriol Bohigas s'ha mostrat contrari a "les unitats veïnals perifèriques" i ha assegurat que Sant Cugat ha superat la condició de població d'extraradi, perquè ha aconseguit tenir una centralitat pròpia.

L'arquitecte, que ha fet aquestes declaracions durant la presentació del nou curs de l'Ateneu Santcugatenc, considera que la ciutat ha de continuar augmentant la seva pròpia centralitat per no convertir-se en una extensió secundària de Barcelona.

Oriol Bohigas

Quanta més centralitat obtingui Sant Cugat, menys dependència tindrà de Barcelona.


Oriol Bohigas també ha assegurat que l'actual situació territorial de Sant Cugat no exigeix edificacions verticals i ha defensat el model constructiu predominant al municipi. Segons l'arquitecte, les actuals alçades de les construccions són correctes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.