L'AV de La Floresta i ICV denuncien que les irregularitats a l'Heretat Miralles continuen


  • Comparteix:

L'entitat veïnal vol que Territori torni a inspeccionar les obres

L'entitat veïnal vol que Territori torni a inspeccionar les obres

L'Associació de Veïns de La Floresta i ICV-EA tornen a denunciar irregularitats urbanístiques a les obres de l'Heretat Miralles, que van a càrrec de la promotora Seniorland. Els representants veïnals han demanat a l'àrea de Territori una nova inspecció perquè, segons diuen, la constructora no està complint les condicions que va decretar l'Ajuntament per reprendre els treballs a la zona.

L'Associació de Veïns de La Floresta ha denunciat, a través d'una instància lliurada a l'àrea de Territori, que la promotora Seniorland ha incomplert el decret d'alcaldia que l'obligava a restablir la realitat física alterada a les obres de l'Heretat Miralles per poder continuar els treballs. L'entitat veïnal assegura que la propietat està ocupant un camí públic i altres propietats adjacents.

Per tot això, un dels membres de l'Associació de Veïns de La Floresta, Ramon Borda, demana a l'equip de govern que se suspengui l'ús del sòl.

Ramon Borda

Demanem la suspensió d'ús del sòl, en primer lloc. Fins que no s'aprovi el projecte de restabliment, no poden continuar les obres. I ha de ser l'Ajuntament qui fixi la delimitació de l'Heretat Miralles d'acord amb el planejament vigent.


ICV-EA ha donat suport a aquesta denúncia de l'Associació de Veïns de La Floresta i ha demanat 'rigor' als responsables d'Urbanisme i de Medi Ambient de l'Ajuntament per fer acomplir la normativa urbanística. Xavier Boix és el portaveu municipal ecosocialista.

Xavier Boix

Tenim proves físiques que reflecteixen clarament la indisciplina urbanística que, en alguns sectors, l'Ajuntament permet.


El portaveu d'ICV-EA assegura que només existeix constància que Seniorland va dipositar, en el seu moment, l'aval que l'Ajuntament li va exigir. Boix afegeix, a més, que la seva formació està preocupada perquè la promotora, asseguren, està abocant runa en un terreny municipal d'equipaments a la zona de l'Heretat Miralles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.