Seniorland espera que l'Ajuntament aprovi un projecte per restablir la zona malmesa de l'Heretat Miralles


  • Comparteix:

La promotora assegura que l'associació de veïns de la Floresta difon 'denúncies sense fonament' perquè un dels seus membres és propietari d'una immobiliària que es troba en 'situació irregular'

La promotora assegura que l'associació de veïns de la Floresta difon 'denúncies sense fonament' perquè un dels seus membres és propietari d'una immobiliària que es troba en 'situació irregular'

La promotora Seniorland està a l'espera que l'Ajuntament aprovi el projecte de restauració o legalització que han presentat per restablir la realitat física alterada al sector de l'Heretat Miralles, a la Floresta. La promotora, que va ser sancionada per l'Ajuntament per incomplir en part la llicència urbanística, considera que les denúncies de l'Associació de veïns de la Floresta i d'ICV-EA 'no tenen fonament' i aprofiten per denunciar que un dels membres de l'entitat veïnal és propietari d'una immobiliària 'en situació irregular'.

Seniorland reitera que ja han dipositat els avals per aixecar la suspensió de les obres i que han presentat els projectes de legalització i modificació, tal com ordenava l'Ajuntament. Segons la promotora, ara només cal que el consistori aprovi un dels projectes per restaurar l'àrea malmesa de l'Heretat Miralles.

L'advocat de Seniorland, Vicenç Menéndez, assegura que la promotora ha acomplert, per tant, amb allò que ha demanat l'Ajuntament.

Vicenç Menéndez

Els projectes han estat entregats i estan en tràmit. Ara només cal esperar la decisió de l'ajuntament.


La promotora considera també que l'Associació de Veïns de la Floresta acusa Seniorland amb 'denúncies sense fonament' ja que un dels seus membres, diuen, és propietari i administrador únic d'una immobiliària que té deutes amb l'administració pública. Escoltem l'advocat Vicenç Menéndez.

Vicenç Menéndez

Té deutes amb ajuntaments, és insolvent i actua en una societat immobiliària.


L'empresa lamenta també que ICV-EA s'hagi sumat, segons Seniorland, a aquestes 'denúncies sense fonament', en referència a les declaracions del portaveu ecosocialista Xavier Boix, en què donava suport a l'associació veïnal pel que fa a la denúncia que no s'estava restablint la realitat física alterada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.