Conesa diu que les obres d'urbanització de l'entorn del CEIP L'Olivera estaran per finals d'any


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde reconeix que és una situació difícil però demana una mica més de paciència als pares per aquests darrers mesos d'obres

La tinent d'alcalde reconeix que és una situació difícil però demana una mica més de paciència als pares per aquests darrers mesos d'obres

Les obres d'urbanització de l'entorn de l'escola L'Olivera, al barri de la Guinardera, estaran acabades a finals d'any. Així ho ha afirmat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que tot i reconèixer que és un entorn difícil, ha demanat una mica més de paciència a pares i mestres per aquests 3 mesos i ha assegurat que l'Ajuntament vetlla per minimitzar al màxim les molèsties, tot i que a vegades s'hagin produït incidents aïllats.

Les dificultats d'accés al CEIP L'olivera i les molèsties que generen les obres de l'entorn arribaran, ben aviat, al seu punt i final. I és que segons ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, els treballs d'urbanització del sector estaran enllestits a finals d'any, i l'Ajuntament ja té previst recepcionar en breu les obres per poder permetre la circulació amb tota normalitat.

En aquest sentit, la tinent d'alcalde ha reconegut que es tracta d'una situació molesta i difícil però ha demanat una mica més de paciència a pares i mestres per aquests darrers mesos d'any.

Mercè Conesa

És una obra que s'està gairebé acabant. D'ara a finals de desembre haurà acabat la situació d'obres i per això jo demanaria una mica de paciència perquè s'ha intentat garantir sempre l'accés a l'escola, tot i que no és el més còmode.


Conesa ha afegit també que, tot i haver-se produït algun incident aïllat, des del consistori vetllen per minimitzar al màxim les molèsties.

Mercè Conesa

Nosaltres designem un tècnic que és l'interlocutor amb la Junta de Compensació i és la persona que fa el seguiment. I els nostres tècnics han estat en contacte amb l'escola i la Junta de Compensació.


Recordem que el CEIP L'Olivera, inaugurat el setembre de l'any passat, està ubicat al barri de Vullpalleres - La Guinardera, una de les darreres zones de creixement de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.