L'Ajuntament denega la llicència per instal·lar una nova benzinera a Mira-sol


  • Comparteix:

Territori diu que aquesta instal·lació podia dificultar la mobilitat de la zona i no cabia a la pastilla de terreny prevista

Territori diu que aquesta instal·lació podia dificultar la mobilitat de la zona i no cabia a la pastilla de terreny prevista

L'Ajuntament ha denegat finalment la llicència per instal·lar una benzinera en uns terrenys propers a l'estació dels FGC de Mira-sol. La tinenta d'alcalde de Territori ha explicat que la decisió s'ha pres després de comprovar que una instal·lació d'aquest tipus podia afectar negativament la mobilitat de la zona i requeria una superfície major a la disponible.

Després d'estudiar els informes tècnics i jurídics sol·licitats, l'Ajuntament ha denegat la concessió a un operador de la llicència d'activitat per instal·lar una benzinera en uns terrenys propers a la rotonda de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat a Mira-sol.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat així els motius que han portat el consistori a denegar l'autorització.

Mercè Conesa

Un dels arguments importants era que podia afectar a la mobilitat, perquè els terrenys estaven al costat de la rotonda. També hi havia un problema de superfície, ja que el PGM requereix unes dimensions superiors per aquest tipus d'instal·lacions.


Recordem que la notícia de la sol·licitud d'una llicència per una benzinera va fer saltar les alarmes de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, que es va oposar frontalment a la proposta assegurant que la instal·lació era innecessària i potencialment perillosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.