Serveis Urbans rehabilita el llac del Parc Central i instal·la 32 bancs en aquest barri perifèric


  • Comparteix:

Millorar la il·luminació i ampliar el mobiliari urbà. Les darreres actuacions de l'àrea de Serveis Urbans s'han concretat al Parc Central i Can Trabal. Unes accions que, segons la tinent d'alcalde Berta Rodríguez, s'han consensuat amb els responsables veïnals.

El Parc Central ha estat l'escenari de diversos canvis. D'una banda, s'han instal·lat 32 bancs amb respatller amb l'objectiu de redecorar la zona. En segon lloc, s'ha reformat el llac per tal d'evitar la contaminació de l'aigua, així com la rehabilitació de la zona del túnel que condueix cap a la Carretera Vallvidrera. D'aquesta manera, això donarà una nova estètica més agradable per a l'entorn del parc.

Segons la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, aquestes iniciatives, consensuades, volen potenciar més comoditat en els espais verds:

Berta Rodríguez



Pel que fa a la zona de Can Trabal, Serveis Urbans ha canviat 98 punts de llum per d'altres de baixa contaminació lumínica i d'alta pressió. Aquest punts estan fets de sodi per tal de donar un major rendiment lumínic i contribuir millor en el respecte al medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.