El carrer Girona tornarà a obrir-se al trànsit a primers de desembre

Les obres d'urbanització de la plaça Can Quitèria començaran al gener, tot i que els treballs preparatoris es faran aquest novembre

Urbanisme

Publicat el 31/oct/05 per Cristina Martinez

L'Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte d'urbanització de la plaça Can Quitèria. L'objectiu del consistori és fer els treballs preparatoris de l'obra durant aquest mes de novembre, reobrir el trànsit pel carrer Girona a primers de desembre i iniciar les obres pròpiament dites a partir del mes de gener.

Un cop acabada l'estructura de l'aparcament soterrat de Can Quitèria, la comissió de govern municipal ha aprovat inicialment el projecte de d'urbanització de la plaça d'aquell sector. L'expedient està ara en període d'informació pública.

Així ho ha avançat, la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha afegit que la previsió és poder fer els treballs previs durant aquest mes de novembre i engegar les obres d'urbanització a primers de l'any vinent.

Mercè Conesa

S'ha aprovat el projecte d'urbanització i la intenció és fer al mes de novembre tots els treballs preparatoris per poder encarar a primers d'any aquesta obra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les mesures més immediates passen per 'pacificar' l'entorn de cara a les festes de Nadal, retirant les tanques de les obres o reomplint els forats de la via. També està previst poder reobrir al trànsit el carrer Girona el dia 2 de desembre. Mercè Conesa.

Mercè Conesa

La idea és retirar les tanques d'obra, replanar el desnivell de la plaça de terra, plantar els arbres que siguin necessaris i reobrir al trànsit el carrer Girona. Això es farà durant el novembre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte aprovat contempla urbanitzar la plaça amb un paviment de lloses que s'adigui amb les zones vianantitzades de l'entorn, i preveu també una zona infantil amb jocs per als més petits. La remodelació de la plaça anirà a càrrec de l'empresa Construccions Alcaraz, responsable de les obres de l'aparcament subterrani.