S'obre al trānsit el tram desdoblat de la carretera de Roquetes entre la rotonda i l'avinguda alcalde Barnils

L'actuaciķ ha de permetre posar fi als colˇlapses de trānsit en aquesta zona

Urbanisme

Publicat el 21/nov/05 per Redacciķ

Avui, dilluns, s'obre definitivament al trānsit el tram de la carretera de Roquetes entre la rotonda de l'escola Viarķ i l'avinguda alcalde Barnils. Aquest tram, que s'ha desdoblat en dos carrils per sentit per evitar els embussos que es produīen a la zona, s'integrarā dins la via Augusta, que serā un dels principals eixos viaris de la ciutat a partir del 2006.

Aquesta ampliaciķ a quatre carrils de l’antiga carretera de Roquetes hauria de solucionar, en part, els embussos de trānsit que es produīen fins ara a causa de la densitat de vehicles que circulen per aquesta via. Aquest nou tram donarā servei, per la banda de Collserola de l’AP-7, al colˇlegi Viarķ i al CAR i, per la banda de la Mola, a tots els centres educatius i empreses a l'entorn de Catalana Occident. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercč Conesa.

Mercč Conesa

En aquesta zona, tenim una situaciķ complexa. Ara comptarem amb dos carrils per sentit, la qual cosa hauria de permetre al trānsit avanįar amb més fluīdesa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest nou tram desdoblat de la carretera de Roquetes passarā a integrar-se a la futura via Augusta, que serā un dels eixos viaris principals del municipi. Concretament, aquesta via circularā de forma paralˇlela i entremig de la ronda Nord i l’AP7/B-30, i envoltarā la zona de nou creixement de Vullpalleres-La Guinardera.

Mercč Conesa ha avanįat que la via entrarā en funcionament al llarg del 2006.

Mercč Conesa

Esperem que al llarg del 2006 entri en funcionament. La idea és que des de la rotonda de l'alįada del CAR es connectar amb la Guinardera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La via també connectarā la part est de Sant Cugat i el futur Centre Direccional de Cerdanyola fins a l'avinguda Europa, la zona de la Guinardera i Rubí.