L'Ajuntament fa obres de millora als centres escolars per valor de 42.000 euros


  • Comparteix:

Amb l'estiu arriben les vacances escolars. És per tant un bon moment per dur a terme algunes obres de millora de les instal·lacions educatives de la ciutat. L'ajuntament destinarà uns 42.000 euros, prop de 7 milions de pessetes, per posar a punt les escoles de cara al curs vinent.

Les obres afectaran els diversos centres de primària de Sant Cugat. Així, per exemple, a l'escola Pins del Vallès es substituirà l'antiga coberta d'uralita per una de nova amb teula ceràmica. Per la seva banda, l'escola de la Floresta comptarà amb una nova aula de parvulari alhora que també es remodelarà el menjador i es reubicaran els lavabos del pati.

Àngels Ponsa explica que les obres d'aquest any seran de major envergadura que les d'anys anteriors:

Àngels Ponsa

Cada any intentem millorar les escoles amb obres amb una mica d'envergadura que es fan a l'estiu


A banda, l'escola Catalunya també veurà remodelat el seu menjador, així com la claraboia, per tal d'aconseguir una millor il·luminació i un millor aïllament tèrmic. Pel que fa l'escola Maragall, està prevista la instal·lació d'un ascensor adaptat a les persones discapacitades. En la mateixa línia, es construirà també una rampa d'accés des del carrer i una altra per comunicar l'edifici nou amb el vell.

Àngels Ponsa s'ha referit també a la contractació d'empreses especialitzades degut a la importància de les obres que es duran a terme aquest any:

Àngels Ponsa

Aquest any s'ha fet un esforç especial dins el pressupost de l'Ajuntament per poder fer les obres


Altres centres que també veuran millorades les seves instal·lacions són l'escola Collserola, on es construirà un espai d'us polivalent de més de 40 metres quadrats. El Pla Ferreres, per la seva part, veurà millorada la tanca i la vorera que l'envolta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.