El semàfor de la cruïlla de l'avinguda de Gràcia i el carrer Bergara podria instal·lar-se a primers del 2006


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Territori afirma que estan acabant d'avaluar les implicacions d'aquesta mesura

La tinenta d'alcalde de Territori afirma que estan acabant d'avaluar les implicacions d'aquesta mesura

El semàfor de la cruïlla de l'avinguda de Gràcia i el carrer Bergara podria instal·lar-se a principis de l'any vinent, tot i que encara no s'ha concret cap data. Segons un estudi encarregat per l'Ajuntament, la instal·lació del senyal lumínic incrementarà la seguretat de la zona. L'àrea de Territori també preveu suprimir el carril auxiliar per girar de l'avinguda de Gràcia.

Amb l'objectiu d'acabar d'avaluar les implicacions que pot suposar la instal·lació d'aquest semàfor, l'equip de govern ha encarregat a una enginyeria un estudi sobre el tema, i de moment, els resultats provisionals avalen la conveniència d'aquesta mesura.

Segons la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, l'informe considera que la instal·lació d'aquest senyal viari ha de contribuir a incrementar la seguretat d'una cruïlla per on, en hores punta hi poden arribar a circular fins a 150 vehicles. A més, Conesa ha explicat també que estudien la possibilitat d'eliminar el carril de servei de l'avinguda de Gràcia.

Mercè Conesa

Amb el semàfor augmenta la seguretat de la zona i deixar l'avinguda amb un sol carril de sentit de baixada no afecta gaire el servei de la via.


De moment, però, l'àrea de Mobilitat està a l'espera de les conclusions finals d'aquest informe, que podrien estar enllestides cap a mitjans d'aquest mes de desembre. A partir d'aquí, a principis del 2006 es podrien començar a implementar les mesures anunciades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.