L'Ajuntament inverteix 90.000 euros en la renovació de l'enllumenat


  • Comparteix:

A partir d'avui s'instal·larà un nou enllumenat públic al Camí de Can Fló, a les Planes, i es renovarà l'enllumenat del carrer Abat Odó. D'altra banda, també es repondran els fanals dels voltants del Monestir que per segons vegada han estat malmesos per part d'uns desconeguts.

La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, explica en què consistiran aquestes millores:

Berta Rodríguez



A banda d'això, està previst també que després d'aquestes feines es millori la il·luminació d'altres indrets de les Planes, així com de carrers de La Floresta i Mira-Sol. Berta Rodríguez s'ha referit també a d'altres tasques de millora de l'enllumenat públic que s'estan duent a terme aquest estiu:

Berta Rodríguez



A més, la tinent d'alcalde ha senyalat que la renovació de l'enllumenat públic contribuirà a millorar la sensació de seguretat del ciutadà i ajudi per tant a millorar la seva qualitat de vida. Pel que fa els fanals de la plaça del Monestir que la setmana passada van patir un acte vandàlic, Berta Rodríguez ha explicat que en posaran uns de nous diferents per tal d'evitar nous atacs.

En qualsevol cas, les obres de millora de l'enllumenat del Camí de Can Fló i de renovació dels llums de l'Abat Odó estaran acabades, si tot va bé, el mes de setembre. El cost de les obres serà de poc més de 90 MIL euros, uns quinze milions de pessetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.