La Diputació millorarà la cruïlla d'Olabarria amb la carretera de Vallvidrera durant el 2006


  • Comparteix:

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, s'ha felicitat de la notícia ja que era una reclamació pendent

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, s'ha felicitat de la notícia ja que era una reclamació pendent

La Diputació de Barcelona s'ha compromès a millorar la cruïlla del passeig Olabarria amb la carretera de Vallvidrera, tenint en compte les propostes presentades en Pla d'Acció de Mobilitat i Seguretat Viària de l'entorn d'aquesta zona. El Servei de Vies Locals de la Diputació executarà el projecte durant aquest any 2006.

Millorar aquesta cruïlla conflictiva, a l'alçada de la plaça Charlie Rivel, va ser una de les actuacions que es van posar sobre la taula en el pla de mobilitat i seguretat viària de l'entorn del passeig Olabarria, que ha elaborat l'Ajuntament amb les aportacions d'un centenar de veïns de la zona.

En concret, es van elaborar tres propostes que es van enviar a la Diputació de Barcelona, que és qui s'encarrega del manteniment de la carretera de Vallvidrera. Ara, l'organisme supramunicipal ha acceptat tirar endavant l'arranjament de la cruïlla durant l'exercici 2006. Una 'bona notícia', segons el regidor de Mobilitat, Josep Romero.

Josep Romero

Hem fet tres propostes per redibuixar la plaça Charlie Rivel perquè els vehicles redueixin la velocitat i la incorporació a la carretera de Vallvidrera sigui més fàcil, amb més visibilitat. La bona notícia és que la Diputació ha acceptat incloure-ho al pressupost del 2006.


Romero ha explicat que una de les propostes és convertir la plaça en una rotonda, per tal de facilitar la incorporació a la carretera de Vallvidrera i forçar els conductors a reduir la velocitat en una cruïlla on, actualment, es produeixen nombrosos accidents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.