Vullpalleres disposarà de 358 habitatges públics, un 10% de les vivendes del barri


  • Comparteix:

El nou barri de Vullpalleres comptarà amb 358 habitatges públics. La xifra suposa un 10% dels més de 3.300 habitatges plurifamiliars previstos a la zona. Les vivendes que construirà l'empresa municipal Promusa seran de venda, i de lloguer general i per a joves.

El 10% de les vivendes del nou barri santcugatenc de Vullpalleres seran públiques tal i com fixa la llei d'urbanisme. Així, l'empresa municipal d'habitatge públic construirà un total de 358 habitatges. D'aquesta xifra 168 són de venda, 136 de lloguer general i 54 de lloguer per a joves.

Els de venda s'ubicaran als carrers Estapé, Pere Calders, Can Canyameres i Vullpalleres Centre, mentre que els de lloguer en règim general es construiran a Bernat Cortada i a la plaça Rabassaires. Els 54 pisos destinats a joves estaran al carrer Antoni Bell.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat que Promusa s'ha quedat amb les millors parcel·les del barri.

Mercè Conesa

Promusa s'ha quedat amb les millors parcel·les del nou barri. Són les parcel·les més cèntriques i més ben situades de Vullpalleres.


Dels 1.214 habitatges del pla 2003-2007 de Promusa, 841 estan en curs i 373 en projecte. En acabar el període, Sant Cugat disposarà de 2.098 vivendes públiques, on viurà el 8'5% de la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.