Territori assegura que el model de creixement de Sant Cugat permet mantenir l'equilibri de la ciutat


  • Comparteix:

Conesa recorda que Oriol Bohigas va assegurar que assegura que l'actual situació de Sant Cugat no exigeix edificacions verticals

Conesa recorda que Oriol Bohigas va assegurar que assegura que l'actual situació de Sant Cugat no exigeix edificacions verticals

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, defensa el model de creixement de Sant Cugat, perquè, segons la dirigent, permet reequilibrar la ciutat. D'altra banda, Conesa ha destacat que el barri de Vullpalleres comptarà amb 'buffers' per reduir l'impacte visual i sonor de les autopistes AP-7 i E-9.

En la visita del barri de Vullpalleres, Conesa ha afirmat que el creixement de Sant Cugat és equilibrat. Segons Conesa, les acusacions de creixement urbanístic desequilibrat són falses. La tinenta d'alcalde ha recordat que l'arquitecte Oriol Bohigas va afirmar, en una visita a la ciutat, que l'actual situació territorial de Sant Cugat no exigeix edificacions verticals.

Conesa assegura que el model de creixement de la ciutat permet reequilibrar la localitat.

Mercè Conesa

Hi ha zones més prediposades a les cases adossades. Aquest model més compacte permet reequilibrar i compensar la ciutat.


En la visita a Vullpalleres, Mercè Conesa també ha destacat la instal·lació de 'buffers' a Vullpalleres, Can Bellet, Can Canyameres, la Guinardera-2 i el sector de Vullpalleres Oest. Segons Conesa, aquestes barreres ecològiques reduiran l'impacte sonor i visual de les autopistes.

Mercè Conesa

Sant Cugat té una situació estratègica que l'envolta de connexions. Els buffers han de reduir l'impacte sonor i visual a la zona.


Està previst que es plantin 14.000 arbres i 37.000 arbustos. L'obra costarà un milió vuit-cents mil euros a l'Ajuntament i és pionera a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.