DiR Sant Cugat retirarà una xarxa de la coberta de l'edifici després d'una sentència del TSJC

Urbanisme

Publicat el 9/gen/06 per Redacció / Acn

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs presentat per DiR Sant Cugat contra una sentència que obligava a restablir la 'realitat física alterada' a la coberta del gimnàs, situat a la carretera de Rubí. El tribunal entén que la xarxa superior de les pistes de pàdel i el sistema d'il·luminació incompleixen la normativa urbanística, tal com havia dictaminat el Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de Barcelona, i per això aquests elements hauran de ser corregits per l'empresa.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs presentat per l'entitat mercantil DiR Sant Cugat contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 8 de Barcelona que ordenava a l'Ajuntament 'restaurar la realitat física alterada' a la coberta del gimnàs, situat a la carretera de Rubí.

En concret, la primera sentència estimava el recurs d'un particular contra la llicència d'obres atorgada per l'Ajuntament i condemnava el consistori a corregir alguns elements que vulneren la normativa urbanística, en concret la xarxa superior de les pistes de pàdel i l'alçada dels llums.

El director general de DiR, Ramon Canela, assegura que corregiran les irregularitats confirmades pel TSJC.

Ramon Canela

L'únic que hem de fer és treure una xarxa i baixar uns punts de llum, que estan un pèl alts. El consistori sap que ho farem, hi havia hagut converses en aquest sentit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), DiR Sant Cugat s'havia excedit en les obres permeses per la llicència i havia construït una xarxa i uns focus d'il·luminació que, a més de causar impacte visual als veïns, superaven l'alçada reguladora de les Normes Urbanístiques del PGM.