L'equip de govern ordena enderrocar dues cases il·legals a Les Planes


  • Comparteix:

L'enderroc s'haurà de fer efectiu en un termini de dos mesos

L'enderroc s'haurà de fer efectiu en un termini de dos mesos

L'equip de govern ha ordenat l'enderroc de dues cases adossades del carrer de la Llum, a Les Planes, que es van construir sense la corresponent llicència municipal. L'àrea de Territori ha desestimat les al·legacions presentades pels promotors i propietaris, ja que les obres incompleixen el PERI de Les Planes. L'enderroc s'haurà de fer efectiu en un termini de dos mesos.

Segons s'especifica a l'acta de la Junta de Govern local del passat 19 de desembre, l'equip de govern farà enderrocar dues cases adossades i dos garatges construïts il·legalment al carrer de la Llum, al districte de Les Planes. Les edificacions es van aixecar sense la corresponent llicència municipal i vulneren l'ordenament jurídic i urbanístic vigent.

Anteriorment, ja s'havia detectat l'execució d'unes obres en el mateix espai que no disposaven de la corresponent llicència municipal. Aquesta primera construcció, de planta baixa i primer pis, ja va originar un expedient de protecció de la legalitat urbanística, que va culminar amb l'acord de la Junta de Govern d'ordenar el seu enderroc, al mes d'abril de l'any passat.

Ara, i després d'estudiar i desestimar les al·legacions presentades pels promotors i els propietaris de les vivendes, l'equip de govern ha conclòs que s'han incomplert les normes urbanístiques del PERI de les Planes i ha ordenat el conseqüent enderroc de les edificacions, que s'haurà de fer efectiu en un termini de dos mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.