El passatge Ramírez i part del carrer Andana tallats per les obres d'un nou col·lector d'aigües residuals


  • Comparteix:

El passatge Ramírez i el carrer Andana, en el tram des del passatge del Carme, romandran tancats a la circulació a partir del proper 23 de gener. Durant dos mesos la empresa COTESA s'encarregarà de la construcció d'un nou col·lector d'aigües residuals en aquest espai.

A partir del proper 23 de gener el passatge Ramírez i una part del carrer Andana romandran tancats a la circulació degut a les obres de construcció d'un nou col·lector d'aigües residuals a càrrec de l'empresa adjudicatària COTESA, que destinarà prop de 73.500 euros.

L'Ajuntament té previst que les obres s'allarguin durant dos mesos, fet que ha obligat a canviar el sentit de la circulació del passatge del Carme, que des del proper 23 de les obres serà en direcció avinguda Enllaç per tal de facilitar la sortida als veïns de la zona. A més, i degut a les obres, es traslladarà la parada de taxis a la cruïlla del passatge del Carme i el carrer Andana i s'habilitarà un nou estacionament per a vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.